Om OSS

Om ByggTeam

ByggTeam är ett erfaret och kompetent byggföretag som erbjuder professionella tjänster inom byggbranschen. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och hållbarhet, där vi arbetar med senaste teknik och material för att säkerställa att våra kunders byggnader ser ut som nya under många år. Vi är kända för vår passionerade och dedikerade service, där kundfokus, professionalism, integritet, hälsa och säkerhet, samt miljömedvetenhet är viktiga värderingar som genomsyrar vårt arbete.

Våra starka företagsvärderingar driver oss att alltid leverera en förstklassig service

Kvalitet

Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör, från valet av material och tekniker till utförandet av varje projekt

Integritet

Integritet är en av våra grundläggande värderingar. Vi är engagerade i att hålla alla uppgifter och information som vi får från våra kunder konfidentiella och skyddade.

Professionalism

Vi har en stark känsla för professionalism i allt vi gör. Våra medarbetare är erfarna och kompetenta yrkesmän som alltid strävar efter att leverera ett högkvalitativt arbete.

Hälsa & Fokus

Hälsa och säkerhet är vår främsta prioritet. Vi är engagerade i att se till att alla våra medarbetare och kunder är säkra under vårt arbete.

Miljömedvetenhet

Vi är engagerade i att skydda miljön genom att minimera vår påverkan och hålla oss uppdaterade med de senaste miljöteknikerna.

Kundfokus

Vi lägger alltid kundens önskemål och behov i fokus. Vi lyssnar på feedback och anpassar vårt arbete för att möta kundens specifika krav.