vi erbjuder

Combined ShapeCreated with Sketch.

Från början till slut
Kommer vi att finnas där bredvid dig

Bygg
Vi på ByggTeam erbjuder ett brett utbud av byggtjänster för att möta dina unika behov och önskemål. Vår erfarna och kompetenta personal har lång erfarenhet inom branschen och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa byggprojekt.
Vi erbjuder tjänster inom alla faser av byggprocessen, från förstudie och planering till byggnation och efterbehandling.
Vi arbetar noga tillsammans med våra kunder för att säkerställa att alla detaljer är beaktade och att projektet blir exakt som du förväntar dig. Vår personal är utbildade och certifierade inom sina områden och vi använder oss av den senaste tekniken och materialen för att säkerställa att ditt projekt blir både tidseffektivt och hållbart.
Kontakta oss
Takarbeten
Vi på ByggTeam erbjuder professionella takarbeten för att säkerställa att ditt tak håller högsta kvalitet och prestanda. Våra erfarna och kompetenta takläggare är utbildade och certifierade inom sina områden, och vi använder oss av den senaste tekniken och materialen för att säkerställa att ditt tak är hållbart och tidseffektivt. Vi erbjuder tjänster såsom takreparationer, takrenoveringar, nya tak och takinspektioner. Vi arbetar noga tillsammans med våra kunder för att säkerställa att alla deras önskemål och krav uppfylls. Kontakta oss idag för att diskutera dina takbehov.
Kontakta oss
Plåtarbeten
Skorstenshuvar – Våra plåtslagare tillverkar huvar i våra egna lokaler. Skräddarsydda för just din skorsten.
Rännor & rör – Är du i behov av nya rännor och rör? Våra plåtslagare monterar det nya tak avvattningssystemet åt er.
Vindskivor – Vill du förlänga livstiden på dina vindskivor och slippa måla? Låt våra plåtslagare klä in dem i plåt så de blir underhållsfria.
Fönsterbleck – Passa på att byta ut fönsterblecknär du byter fönster eller fasad. Vi tillverkar plåtarefter dina fönstermått.
Kontakta Oss
Måleri
Vi erbjuder professionell måleritjänst för både inom- och utomhusmålning. Våra erfarna målare har års erfarenhet och använder endast högkvalitativa färger och verktyg för att säkerställa att jobbet utförs på ett utmärkt sätt. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina önskemål och behov. Kontakta oss idag för en gratis offert och upplev skillnaden med vår professionella måleritjänst.
Kontakta Oss
Fasad
Vi erbjuder professionella tjänster inom fasad. Vårt mål är att ge våra kunder en vacker och hållbar fasad med hög kvalitet. Vi arbetar med senaste teknik och material för att säkerställa att din fasad kommer att se ut som ny under många år. Vår erfarna team ger dig också råd och rekommendationer för att välja rätt färg och design för din byggnad. Kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt förslag för din fasadrenovering.
Kontakta Oss
Solceller
Att välja solpaneler till hemmet är inte bara ett viktigt steg mot en mer hållbar vardag. Det är också en stor investering. Och med handen på hjärtat kan det kännas ganska krångligt att välja rätt. För hur vet man att man gör ett bra val? Att solceller är bra för klimatet är det ingen tvekan om, men solceller är också bra för din ekonomi. Men det finns fler fördelar, låt oss berätta vilka.
Kontakta Oss
Previous
Next